SON HABERLER

img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Karacailyas-Evren Mahallemizde çalışma yapacağımız sokaklarda incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Pamuk, yapılacak olan çalışmalardan bahsetti.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Abdullah Şahutoğlu mahallemizde taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileklerini iletti.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, 17 Kasım'da başlayacak olan Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Sadettin Bey İlkokulunu ziyaret ederek minik öğrencilere narenciye ikram edip aileleriyle birlikte festivale davet etti.
img
Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre koruma ekiplerimiz gece gündüz demeden kentimizin temizliği için aralıksız çalışıyor.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk Bahçe Mahallemizde taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileklerini iletti.

TÜM HABERLER