• Akdeniz'in İlk Halk Plajı Karaduvar'da Açıldı

Akdeniz Belediyesi, bölge sakinlerinin talebi üzerine, her gün yüzlerce insanın uğrak sahillerinden olan Karaduvar Mahallesi’ne ‘Halk Plajı’ açtı. Vatandaşların ücretsiz kullanabileceği sahile şezlong ve şemsiyeler, duş ve soyunma odaları yerleştirildi. Bir cankurtaranın da hizmet vereceği plaja voleybol ve futbol sahaları yapıldı.

• Karaduvar Sahili Baştan Sona Temizlendi

Akdeniz Belediyesi, her gün yüzlerce vatandaşın dinlenmek, piknik yapmak veya denize girme için ziyaret ettiği Karaduvar sahilinde, onlarca kişinin katılımıyla kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

• Madımak'ta Yaşamını Yitiren Canlar Akdeniz'de Anıldı

Sivas’ta; 2 Temmuz 1993 yılında Madımak Oteli’nin yakılması sonucu yaşamını yitiren aydın, yazar, şair, sanatçı ve halk ozanları; Akdeniz Belediyesi’ne ait 2 Temmuz Madımak Barış ve Kardeşlik Parkı’nda bulunan Madımak Anıtı önünde düzenlenen törenle anıldı.

• Eş Başkan Sarıyıldız: "Akdeniz'de Asfalt Sorunu Yaşayan Tek Mahallemiz Kalmayacak."

Eş Başkanımız Hoşyar Sarıyıldız, Camili, Esenli, Hebilli ve Iğdır mahallelerini birbirine bağlayan yolda gerçekleşen düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.