img
Öğrencilerimizin güvenliği için, okul önlerine hız kesici kasislerin montajına başladık.
img
19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun....
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk'tan "Gaziler Günü" münasebetiyle anlamlı ziyaret. Başkan Pamuk, Afrin gazisi Levent Yılmaz ve ailesini ziyaret ederek gaziler gününü kutladı, şükranlarını sundu.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Gündoğdu Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etti, belediye olarak yapacağımız çalışmalardan bahsetti
img
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
img
İbadethanelerimize tadilat ve bakım desteğimiz devam ediyor. Huzurkent Ulu Camii boya ve tadilat çalışmalarımıza başladık.
img
YENİ EĞİTİM YILI HAYIRLI OLSUN.
img
Öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için tüm ekiplerimizle seferber olduk.
img
Okullara verdiğimiz destekler kapsamında; Karacailyas İlkokulu, Hacivat ve Karagöz Anaokulu, Huzurkent Kazım Karabekir İlkokulu-Ortaokulu ile Tevfik Sırı Gür Lisesinin bahçe düzenleme, çim biçme ve budama çalışmalarına başladık.
img
Vatandaşlarımızın isteği üzerine Sarıibrahimli mahallemizde yeni yol açma çalışmalarımıza başladık.
img
Daha yeşil bir Akdeniz için çalışmaya devam ediyoruz. Bağlarbaşı mahallemizde de yeni park yapımına başladık. Hayırlı olsun.
img
Sosyal belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Dikilitaş mahallemizde evi yanan ailenin evlerinin onarımına başladık.
img
Önümüzdeki pazartesi açılacak olan okulların yeni döneme hazır olması için her türlü desteği vermeye devam ediyoruz.
img
İbadethane temizliği ve hijyen çalışmalarımız kapsamında Çilek mahallemizde bulunan Hz. Eyüp Camii ve Kur'an Kursu temizliği yapıldı. İlçemizde bulunan 105 cami, Kur'an kursunun temizliği periyodik olarak devam ediyor.
img
Cami bakım ve Onarımlarımız devam ediyor. Toplam 46 camimizin bakım ve onarımını gerçekleştirdik.
img
Okullarımıza ve eğitime verdiğimiz destekler hız kesmiyor. Kiremithane Mahallemizde bulunan Gazipaşa İlkokulunun ihtiyacı doğrultusunda, öğrencilerimizin faydalanabilmesi için okul bahçesine piknik masaları kuruldu.
img
Akdeniz'e bir park daha kazandırıyoruz. Gündoğdu Mahallesi Sakarya İlkokulu'nun yanında bulunan ve park olma vasfını yitiren yeşil alanda park yapım çalışmalarımız başladı
img
Kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımız kapsamında Aşağı Burhan mahallemizin arazi yollarında kaplama çalışmalarına başladık.
img
Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına az bir zaman kala okullara verdiğimiz tadilat desteğimiz devam ediyor. Ekiplerimiz Hatice Uluğ İlkokulu ve Şehit Emrah Şahin Ortaokulunun boya ve tadilat çalışmalarını hızla sürdürüyor.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Burhan Kuzu'nun yeğeni Özlem'in nikahını kıydı. Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Pamuk: "Bu mutlu çiftimize iki dünya saadeti diliyorum." dedi.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Adanalıoğlu mahallemizde, Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan Su başkanlığındaki toplantıda, mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Valimiz Sayın Ali İhsan Su başkanlığında, Adanalıoğlunda vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları konuştular, belediyemiz tarafından yapılacak olan çalışmaları değerlendirdiler.
img
Sosyal Belediyecilik ve İnsan odaklı hizmetlerimiz kapsamında Cami Bakım ve Onarımlarımız devam ediyor.
img
Siteler, Gündoğdu ve Mithatpaşa Mahallesi Sakinleri ve Muhtarları Başkan Pamuk'u Makamında Ziyaret Ettiler.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192’nci yıldönümün kutladı.
img
Akdeniz’de tasarruflar, hizmet ve proje olarak yatırıma dönüşüyor
Milletvekilimiz Hacı Özkan Başkan Pamuk'u Ziyaret Etti
img