Meclis Gündemi
Daha Yaşanabilir Bir Akdeniz İçin Çalışmalarımız Sürüyor
img
Başkan Gültak, Şevket Sümer Mahallesi Esnaflarımızı ve Vatandaşlarımızı Ziyaret Etti.
img
Başkan Gültak, Belediyemiz Tarafından Düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Katıldı
img
Başkan Gültak, Gazipaşa İlkokulu'nda Düzenlenen 23 Nisan Etkinliğine Katıldı.
Başkan Gültak, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene katıldı
img
Belediye Başkanımız M. Mustafa Gültak, BEKİRDE MAHALLESİ'nde vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret etti.
img
Belediye Başkanımız M. Mustafa Gültak, Seda ÖZTÜRK ve Yusuf MEMİŞ çiftinin düğün merasimine katılarak; ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.
img
Belediye Başkanımız M Mustafa Gültak, Merhume Münevver GÖKMEN'in taziyesine katıldı. Allah Rahmet etsin, Mekanı Cennet olsun İnşallah.
img
Belediye Başkanımız M. Mustafa Gültak, Şevket Sümer Mahallemizde vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret etti. Başkan Gültak: "Bizleri sevgi ve samimiyetle karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür eder; sevgi, saygı ve muhabbetle selamlarım." dedi.
img
Belediye Başkanımız M. Mustafa Gültak, yeni dönemin ilk toplantısını belediye personellerimizle gerçekleştirdi.
img
Tüm güzel dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Kutlamalarınızı çiçek göndermek yerine Mehmetçik Vakfı'na bağış olarak yapmanız beni çok mutlu edecektir.
img
Görevi başında geçirmiş olduğu kalp krizi sonrasında Şehit olan Gümüşhane İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent PEHLİVAN’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz.
HAYIRLI CUMALAR
img
Belediye Başkanımız Sayın M. Mustafa Gültak'a, hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri için gelen vatandaşlarımızın ziyaretleri devam ediyor.
img
Belediye Başkanımız Sayın M. Mustafa Gültak, hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri için gelen vatandaşlarımızı makamında ağırlıyor.
img
31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak Akdeniz Belediye Başkanlığı'na seçilen M. Mustafa Gültak, mazbatasını ilçe seçim kurulundan teslim alarak devir teslim töreninin ardından görevine resmen başladı.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Yaşlılar Haftası Münasebetiyle Akdeniz Belediyesi olarak Evde Bakım Hizmeti verdiğimiz Feride Teyze ve Selah Amcayı evlerinde ziyaret etti.
ŞEVKET SÜMER GÜZELLEŞİYOR
img
Gerçek dostlar kromozom saymaz...
img
Eğitime desteğimiz gece gündüz demeden devam ediyor. Ekiplerimiz Şehit Recep Aslan İlkokulu ve Güney Orta Okulu'nun bahçesini mini süpürge aracıyla temizliyor.
img
Daha temiz bir Akdeniz için çalışmalarımız devam ediyor. Koku ve sızdırma yapmayan 3 tonluk çöp konteynerleri kentimizin ana arterlerinde yerini almaya başladı.
img
Akdeniz'de çocuklar fidanlarla birlikte büyüyor. Çilek Mahallemizde bulunan Sosyal Hizmetler İlkokulu öğrencileri, belediyemiz tarafından gönderilen fidanları, öğretmenlerinin rehberliğinde okul bahçesine diktiler.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk'a Teşekkür Ziyareti. Belediyemizin Adanalıoğlu'nda yaptığı çalışmalardan dolayı mahalle halkı adına Akdeniz Mahalle Muhtarı Cengiz Demir ve beraberindeki heyet Başkan Pamuk'u ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.
DAHA TEMİZ BİR AKDENİZ İÇİN
EKMEKLERİMİZİ ÇÖPE ATMAYALIM!
img
Aşağıburhan Mahallemizde asfalt yol çalışmalarımız başladı
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Şehitler Haftası münasebetiyle şehit ailelerimizi ziyaret etti. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
KÖYLERİMİZİ SICAK ASFALTLA TANIŞTIRDIK
TEŞEKKÜRLER AKDENİZ
img
ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILI KUTLU OLSUN.
YEŞİLÇİMEM TAZİYE EVİNİN TEMELİNİ DUALARLA ATTIK
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, Adanalıoğlu ve Yeşilçimen mahallelerimizde taziye ziyaretlerinde bulunarak kederli ailelere baş sağlığı dileklerini iletti.
img
Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk, yapımı devam eden ve kısa bir süre sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız Özgürlük Mahallesi İkinci Taziye Evi inşaatında incelemelerde bulundu.
VATANDAŞ BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
img
Yapımı devam eden Özgürlük Mahallesi İkinci Taziye evi inşaatında incelemelerde bulunduk. Çok kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız
img
Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi asfalt çalışmalarımıza başladık.
ÇİÇEK PASAJI ÇİÇEK GİBİ AÇTI
YENİ TAZİYE EVİMİZ HAYIRLI OLSUN
img
Mersin Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mustafa Ercan Bey Belediye Başkanımız Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret etti.Bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
Akdeniz Belediyesi Bilgi İşlem Merkezi