OKUL BAHÇELERİNE ÇOCUK OYUN GRUPLARI KURUYORUZ

10.11.2017

AKDENİZ BELEDİYESİ,

OKUL BAHÇELERİNE ÇOCUK OYUN GRUPLARI KURUYOR

*Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Camili’nin ardından, Gökkuşağı İlköğretim Okulu’nun bahçesine de çocuk oyun grupları yerleştirip küçük öğrencileri sevindirdi, gönüllerini kazandı.

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan eğitim ve öğretim kurumlarına yönelik hizmetlerine devam ediyor. Geçen hafta içinde,Camili Mahallesi’nde bulunan Camili İlkokulu’nun bahçesini yenileyen ve okul bahçesine bir de çocuk oyun grubu yerleştiren Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, son olarak Yanpar Mahallesi Gökkuşağı İlköğretim Okulu’nun bahçesine de çocuk oyun grubunun montajını yaparak küçük öğrencileri sevindirdi.

Öğretmen ve velilerden Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çocuk oyun grubunun yanı sıra, Gökkuşağı Ortaokulu’nun da duvarlarını boyayıp yeniledi. Çalışmaları takdirle izleyen öğretmenler ve öğrenci velileri, eğitim ve öğretim ortamını, çocuklar için çok daha eğlenceli ve neşeli saatler geçirebilecekleri bir hale getiren Akdeniz Belediyesi yönetimine ve müdürlük çalışanlarına teşekkürlerini dile getirdiler.

Yakaköy’de okul bahçesi yenilendi

Kentte bulunan eğitim-öğretim kurumlarına, her türlühizmet ve desteği sunan Akdeniz Belediyesi, gün içerisinde yine Park-Bahçeler Müdürlüğü’nebağlı ekipleri eliyle, Yakaköy İlköğretim Okulu’nun bahçesinde de peyzaj,düzenleme ve temizlik çalışması yaptı. Ekipler, okul bahçesinde can güvenliğiaçısından risk yaratan ağaçları budadı ve çimleri biçti.

Başkan Pamuk: “Çocuklarımız, en değerli varlığımız”

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, okullara yönelik yenileme, bakım ve temizlik hizmetinin devam edeceğinin altını çizdi. Hizmet ekiplerinin Akdeniz’in dört bir yanında görev başında olduğunu ifade eden Başkan Pamuk; “Merkezine insanı koyan bir hizmet anlayışıyla, belediyemizin imkânlarını halkımızın ve kentimizin hizmetine sunuyoruz. Her mahallemize,ihtiyaç duydukları proje ve gereken çalışmaları sunmak için yoğun gayret ediyoruz.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve en değerli varlığımız. Bu nedenle okul bahçelerine oyun grupları yerleştirilmesine yönelik hizmetimiz, belediyemiz olanakları ölçüsünde devam edecek. Akdeniz’e ve sakinlerine; bütün bu hizmetlerin ulaşması ve sunulmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Akdeniz Belediyesi Bilgi İşlem Merkezi