BAŞKAN PAMUK, AFRİN GAZİSİ’NİN NİKÂHINI KIYDI

12.03.2018

Akdeniz Belediye Başkanı

MUHİTTİN PAMUK, AFRİN GAZİSİ’NİN NİKÂHINI KIYDI

* Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Zeytin Dalı Harekâtında yaralanarak Gazi olan Piyade Uzman Çavuş Alican Akçor ile nişanlısı Latife Şeker’in resmi nikâhını kıydı.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı’nda yaralanarak Gazi olan ve GATA’da gördüğü tedavinin ardından Mersin’e dönen Piyade Uzman Çavuş Alican Akçor ile nişanlısı Latife Şeker’in resmi nikâhını kıyarak sevinçlerine ortak oldu.

Akdeniz Belediyesi Nikâh Salonu’nda: Afrin Gazisi Alican Akçor ile nişanlısı Latife Şeker ve yakınlarının katıldığı nikâh töreninde duygusal anlar yaşandı. Hayatlarını birleştiren gençlere ömür boyu mutluluk ve sağlık dileyen Başkan Muhittin Pamuk, “Gençlerimize ve değerli ailelerine, bu mutlu günlerini bizlerle paylaşma fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, her iki cihanda da sizlere saadetler diliyorum” dedi.

Ardından başlayan imza töreninde, ilk olarak Gelin Latife Şeker’e, ardından Damat Alican Akçor’a hitap ederek nikâhı başlatan, şahitlerin de huzurunda genç çiftin beyanlarını alan Başkan Pamuk, her iki taraftan önce “EVET”leri, hemen sonrasında da imzalarını aldı. Tarafların imzasını alan Başkan Pamuk da belediye evlendirme defterini imzalayıp, hayatlarını birleştiren gençlere mutluluklar diledi ve aile cüzdanını geline teslim etti.

İmza töreninden sonra genç çiftleri kutlayan Başkan Muhittin Pamuk, Damat Alican Akçor’a bir de altın taktı. Nikâh töreni, genç çifte hediye edilen Türk Bayrağı önünde hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Akdeniz Belediyesi Bilgi İşlem Merkezi