Başkan Pamuk, Kurban Bayramı’nı kutladı

17.08.2018

Akdeniz Belediye Başkanı

Muhittin Pamuk, Kurban Bayramı’nı kutladı

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bizi biz yapan insani, vicdani, ahlaki ve dini değerlerimizin en yüksek seviyede yaşandığı bayramlarımız; toplumun tüm kesimlerinin buluşup kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir” dedi.

Mesajında, milli ve manevi değerlere sahip çıkıp geleceğe taşımanın önemine dikkat çeken Başkan Pamuk, mesajında; bayramların; sevgi ve saygının, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşma, dayanışma ruhunun en yoğun şekilde yaşandığı günler olduğunu vurguladı, vatandaşlara güzel bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı yazılı mesajını şu ifadelere sonlandırdı; “Bütün İslam Âleminin ve vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder; bayramın; tüm dünyada barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle; Mersinli hemşerilerimizin de aileleri ve sevenleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini gönülden dilerim.”

Akdeniz Belediyesi Bilgi İşlem Merkezi