SOSYAL BELEDİYECİLİK ALANINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

06.11.2018

Belediyemiz bünyesinde yer alan psikologumuz tarafından; bireysel, çift, çocuk-ergen ve aile terapi hizmetlerinden Akdeniz halkı ücretsiz olarak yaralanmaya devam ediyor.
 Psikolojik danışmanlık hizmetlerimizin yürütüldüğü 4 ay içerisinde bu hizmetten 47 vatandaşımız yararlandı.
Hizmetin verildiği bu süre zarfında kurum psikologumuz tarafından yürütülen hizmetler; gerek saha çalışmaları gerekse müdürlüğümüzdeki çalışmalarla özverili bir şekilde devam etmektedir.

Psikologumuz saha çalışmalarında danışanlarının şartlarını göz önüne alarak gerektiği zamanlarda müdürlüğümüz tarafından sağlanan araçlarla evlerinden alınarak kurumumuzda veya fiziksel ve ekonomik koşulları elverişli olmayan danışanlarının da görüşmelerini evlerinde gerçekleştirilerek psikolojik destek vermektedir.

Psikologumuz tarafından fiziksel, duygusal, cinsel ve ekonomik şiddete maruz kalan ya da bu risk altında bulunan kadınlara da gerekli yönlendirmeler ve psikolojik destek hizmeti verilmektedir.

Akdeniz Belediyesi olarak yürüttüğümüz Psikolojik Destek ve Eğitim hizmetlerimizden yaralanmak isteyen tüm vatandaşlarımız 0324 232 04 42 veya 0530 290 97 97 numaralı telefonlardan randevu alabilir ve gerekli hizmetimizden faydalanabilir.

Akdeniz Belediyesi Bilgi İşlem Merkezi